Dj Stewie

Geboren in Gent in de jaren zeventig. Gevoed door een brede muzikale interesse en gedreven door een passie. Stewie is een uitstekende cross-over deejay, opgegroeid op een eclectische dieet van pop, rock en disco. Als aan - en verkoper in de Music Man (de legendarische Gentse platenwinkel) kon hij zich geen betere muzikale leerschool dromen. Hij was er de beste vriend voor organisatoren, clubeigenaren en collega-deejays.

Met de combinatie van groovy dj-skills en een zoete keuze van tracks is een leuke party nooit veraf. Zijn vermogen en gave om meerdere genres te combineren en te mixen, onderscheiden hem als party dj. De vlotte combinatie van disco, jaren '80, 90ies, groove, house, r&b en zelfs retro house tracks werkt opvallend goed tijdens elke gelegenheid. 
 

Een dj voor je bedrijfsfeest of je huwelijk. Met dj Stewie - Gent, Oost-Vlaanderen represent - krijgt je feest een extra dimensie.
Een eclectische dj uit Gent? Dat moet deejay Stewie zijn. Misschien atypisch als disc jockey, maar vooral aanstekelijk en aanlokkelijk. Zeker op de dansvloer.