DJ Tim

Terug naar overzicht

Met meer dan 20 jaar ervaring is DJ Tim een vaste waarde in de high-end privé-, huwelijk-, en bedrijfssector. Onder het motto “music inspires the moment” weet hij iedereen te bekoren met zijn DJ sets. Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent, Knokke, maar ook Italië, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Zweden en de UK hebben al allemaal mogen meegenieten van zijn heerlijke beats.

Zijn liefde voor muziek begon op zeer jonge leeftijd en hij begon al snel te experimenteren met verschillende genres en stijlen. Door zijn vermogen om het publiek te lezen en de juiste nummers op het juiste moment te spelen, werd hij al snel een van de meest gewilde DJ's voor huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten.

Met jarenlange ervaring en meer dan 2000 DJ sets op zijn naam, is DJ Tim een meester in het creëren van de juiste sfeer voor elk evenement. Of het nu gaat om een romantische bruiloft of een uitbundig bedrijfsfeest, Tim weet precies hoe hij het publiek moet laten dansen en de energie hoog moet houden.

Met zijn uitgebreide kennis van verschillende muziekstijlen, van old-school classics tot de nieuwste hits, kan deze DJ elk verzoek aan en zijn optredens worden altijd aangepast aan de smaak van het publiek. RnB, Dance, Pop en commerciële muziek mixt hij naadloos in elkaar met underground Indie, Techno of Retro, voor zij die dat tikkeltje meer willen.

Boeken