DJ Tim

Onder het motto music inspires the moment draait dj Tim Vandenberghe al twintig jaar op allerlei evenementen. Feestzalen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant: hij kent ze alllemaal. Een set van deze ervaren dj uit Roeselare brengt je een muzikale samenvatting van de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar. Als disc jockey brengt hij een vlotte eclectische mix tussen dance, pop, funk, disco en R&B en de hedendaagse floorfillers.

Zijn sets brengt hij steeds met passie en gedrevenheid. Geen wonder dat zijn agenda vol staat. Vroeg boeken is de boodschap! Vandaag zijn trouwfeesten en bedrijfsfeesten zijn natuurlijke dj-habitat. Voordien kon je dj Tim aan het werk zien als resident in A Propo (Gent), Coulissen (Brugge en Gent), Bistro Botanique (Roeselare), Vagant (Gent), en zo veel meer.

Dj Tim Vandenberghe is dé dj voor je trouwfeest of huwelijk. Zijn palmares is eindeloos. De feesten legendarisch. Boek snel via Hofnar.
Een trouwfeest in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen zonder dj Tim Vandenberghe? Dat kan haast niet. Boek deze top-dj snel via Hofnar.
Een dj voor je huwelijk of bedrijfsevent? Met dj Tim Vandenberghe uit Roeselare kan je die van je checklist schrappen. Boek snel deze ervaren disc jockey via Hofnar.
Een dj op je huwelijk? Dj Tim Vandenberghe is uitgegroeid tot de referentie voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Boek hem snel via Hofnar.