Female Fusion

De naam zegt het al. Deze dames versmelten als live band hun muzikale talenten in een show met onvergetelijke wow-factor. Female Fusion is een combinatie van covers, charmante, attractieve dames en klankrijke, eigenzinnige meiden. Kortom, dames achter de draaitafels, meiden met mic’s en girls with instruments.

Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze set. Herkenbare old-school classics en lekkere remixen van dancehits vullen naadloos aan. De live percussie, viool en zang improviseren terwijl de dj de plaatjes kiest. Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw trouwfeest, bedrijfsevenement of event.

FemaleFusion - ReCAP live audio

Een coverband met vier dames en aanstekelijke live dance? Dat moet Female Fusion zijn. Boek ze meteen via artiestenbureau Hofnar.
Muziek voor je trouwfeest of bedrijfsevenement? Boek meteen Female Fusion. Een coverband zonder gelijke.
Een vrouwelijke disc jockey begeleid door drie vrouwelijke muzikanten: Female Fusion zet de dansvloer in rep en roer met hun covers en live act.
Live muziek voor je bruiloft of huwelijk? De vier dames van Female Fusion zetten de tent op zijn kop met hun aanstekelijke dance covers.