The Kings of pop

The Kings of Pop zijn a girls best friend. Briljant, hard en geslepen brengen ze de pret terug in pretentie. Deze fenomenale coverband speelt met je voeten en werkt op je heupen. Hun live set met anthems uit de recente en minder recente popgeschiedenis is een grote muzikale en theatrale orgie. 

Als live band ontmantelen ze klassiekers. Ze leggen verbanden en zorgen met verrassende medleys en mash-ups voor klappende handen, dansende benen en dikke ambiance. De leden van The Kings of Pop zijn fulltime muziekprofessionals. Zes uitstekende muzikanten met bakken live-, studio,- en televisie-ervaring. Allemaal met hun eigen stijl, sound, smoel en persoonlijkheid. Allen geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. The Kings of Pop brengen je een wervelende show met tientallen climaxen en een orgastische finale.

The Kings of Pop

Coverband The Kings of Pop speelt met je voeten en werkt op je heupen. Waar zijn die handen?
The Kings of Pop staat voor ijzersterke covers, verrassende mash-ups en een wervelende show met tientallen climaxen.
Zet je feest of event in vuur in vlam met deze coverband. The Kings of Pop brengen de hits live op je podium. Handen in de lucht!
Een set van live- en coverband The Kings of Pop bestaat uit anthems uit de recente en minder recente popgeschiedenis. Een grote muzikale en theatrale orgie.
Coverband The Kings of Pop heeft een eigen stijl, sound, smoel en persoonlijkheid. Veel geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.