Renato Marquez

Renato Marquez is een jonge violist van Mexicaans-Belgische oorsprong. Naast het klassieke werk is hij ook steevast te vinden in de betere Belgische clubs, discotheken en festivals. Zo zorgde hij al bij heel wat topdj's voor verrassend vioolwerk tijdens een live set. 

Renato Marquez leerde het klappen van de zweep bij verschillende jazz-, pop-, en rockensembles (Het Gespuis, Mezcal, Bruno Deneckere...) Ook zijn eigen ensemble Angry Dragons met eigenzinnig bewerkte jazz-standards en eigen composities gooit hoge ogen. Jazz, dance, rock of gewoon pure ambiance: geen stijl die Renato niet in zijn vingers heeft.

Live violist Renato Marquez zorgt voor verrassend vioolwerk tijdens een live dj-set. Ook tijdens een trouwfeest of bedrijfsfeest.
Jazz, dance of rock. Violist Renato Marquez combineert het moeiteloos en zweept het publiek tijdens een huwelijk, bedrijfsfeest of event.
Een stijlvolle aanvulling voor je feest? Live viool van Renato Marquez. Van klassiek werk tot extra begeleiding van een dj-set. Renato doet het moeiteloos.