Santy M.

De muziekcarrière van Mathieu Santy begon, na negen jaar conservatorium, als drummer in de band Adyssa (Novarock, Marktrock, Job*Rock, XBeach,…) en groeide doorheen de jaren uit als dj.

Het grote werk begon allemaal in 2012 toen hij een duwtje in de rug kreeg dankzij de Pepsi Turntable Battle die werd uitgezonden op JIM. Hij schopte het tot de finale en greep net naast een reis naar Ibiza + Meet & Greet met Calvin Harris en Swedish House Mafia. Ook vertrok hij dankzij Maddis een week naar Mimizan, Zuid-Frankrijk om er een stevige week te draaien in de Pura Vida Surf Bar. Alsof televisie nog niet genoeg was kreeg hij ook enkele pagina's in het boek 'Vissen in de Leie' van Frank Buyse en Thalisa Devos als jong talent uit Kortrijk.

Begin 2013 kreeg Mathieu een eigen radioprogramma op Quindo.be waar hij elke week verschillende jonge dj's de kans gaf om live een set te komen draaien. Daarnaast werd hij resident dj in meerdere locaties en vertrok hij 10 dagen naar Empuriabrava (Spanje) om er te draaien in Club Aloha.

Ondertussen is hij geëvolueerd tot lid van de officiële Red Bull DJ-crew, is hij te spotten op verschillende events en is hij resident-dj van heel wat West-Vlaamse bars & cafés zoals Café 56 (Kortrijk), Vlaams Huis (Izegem), De Vagant (Kortrijk) en Kaffee Tende (Zwevegem).