The Vicious

Een coverband met tien jaar feestervaring. Tien jaar vol festivals, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, events en vooral stevige party. The Vicious combineert topmuziek, humor, ambiance en dans in een best of-show. Elk jaar krijgt de show een nieuwe wending dankzij nieuwe hits, kostuums, choreografiën en verrassingen. De ambiance en die ondefinieerbaar Vicious-humor staat telkens als een huis.

De Gentse Feesten, Student Kick-off en topbedrijven als Base, Coca Cola, Electrabel, Recticel... maakten al (meermaals) kennis met de unieke cocktail van The Vicious. Met dank aan hits uit de sixties, onweerstaanbare dance-tunes en de heetste meezingers. Dat alles in een strakke, visueel verbluffende show met zwoele danseressen, de gekste “meedoe-momenten” en andere verrassingen. Een onklopbare dansmachine voor feest of festival.

ien jaar vol festivals, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, events en vooral stevige party. Coverband The Vicious weet hoe het moet. Boek de coverband snel via Hofnar.
Ttopmuziek, humor, ambiance en dans in een wervelende show. Coverband The Vicious is een hit op elk festival, trouwfeest of bedrijfsevent
Live muziek met  hits uit de sixties, onweerstaanbare dance-tunes en de heetste meezingers. Coverband The Vicious combineert het in één show.
Live feestmuziek. Coverband The Vicious zet elk festival, trouwfeest of bedrijfsfeest in vuur en vlam.