Check this out!

Check this out! Deze artiesten en bands zijn onlangs aan ons gamma toegevoegd. Doe inspiratie op voor uw volgend feest!

STIKS

Kris Ratieau & Co vormen het muzikale duo STIKS (voorheen Allez Allez). Ze gebruiken geen podium maar gaan de uitdaging aan tussen hun publiek te spelen en hen zo op een interactieve manier te benaderen. STIKS brengt op een geheel energieke manier een internationaal repertoire. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Op een creatieve manier smelten zij Gipsy Kings samen met Robbie Williams, op smaak gebracht met een teentje Herman Van Veen koel geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Anouk niet als dessert! Het ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor zowel recepties, gala’s, café’s, uitbundige party’s of thematische invullingen. Het duo kan nog uitgebreid worden met een zangeres, wat nog een grotere meerwaarde is.

http://www.hofnar.be/artists/stiks-0

BEN RODENBURG (NL)

Deze saxofonist heeft met meerdere grote namen in Nederland en het buitenland gewerkt en is momenteel veel met DJ Bakermat op tour. Vanaf jonge leeftijd is hij al professioneel bezig met spelen en dus heeft hij een hoop podiumervaring. Met zijn unieke toon en spel brengt hij de show naar een ander level. Ben Rodenburg is een waanzinnige aanvulling bij elke DJ.  

http://www.hofnar.be/artists/ben-rodenburg-nl

DICK D'ALAISE

Met méér dan 15 jaar ervaring is Dick d'Alaise "your NOT so typical DJ". Hij draait met vinyl of CD's voor trouw-, verjaardags-, jubileum- of bedrijfsfeesten.Dag in, dag uit is hij bezig met muziek! Luisteren, verzamelen, gaan draaien of drummen. Muziek is nooit ver weg. 20 jaar geleden begon hij al interessant (véél) vinyl te verzamelen. Niet eender wat, alleen warme muziek met een ziel die kan bekoren! Zijn collectie dekt een breed spectrum van funk, disco, rock, blues, pop over jazz, reggae, 80’s & 90’s hits, tot soul, electro, hiphop, en nog zo veel meer.

http://www.hofnar.be/artists/dick-dalaise

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Ben Rodenburg (NL)