Nieuwe website Hofnar

Mogen we je voorstellen: de nieuwe website van Hofnar!

Een nieuwe website die niet enkel fris oogt en makkelijk te doorzoeken is, maar ook een flink stuk is uitgebreid. Met name ons aanbod van artiesten en dj's. Van coverband tot live act, van dj tot live sax: Hofnar selecteert de beste artiesten om je feest of evenement een extra boost te geven. Benieuwd? Surf snel naar de artiesten-pagina's. Je vindt er een snel overzicht van de acts, muziek, video's en extra informatie over de artiesten. Gevonden wat je zocht? Perfect. Boeken kan snel en eenvoudig online.

Nieuw in het aanbod van Hofnar zijn ook onze unieke feestconcepten. Leuk, uitdagend, en altijd met muziek als basis. Van managers als dj tijdens een eigen bedrijfsevent, tot muzikale omlijsting van themafeesten en sfeervolle eventvideo's. Er is voor elk wat wils.

Uiteraard blijven we investeren in professioneel klank- en lichtmateriaal en ervaren techniekers. Zo verloopt elk feest vlekkeloos en geniet je van een volledige technische ondersteuning. Bovendien zorgen we voor een snelle service. Daarom werd het Hofnar-team versterkt met Tim De Bree. Deze enthousiaste jongeman beantwoordt met de glimlach al je vragen. Zowel op technisch vlak als advies voor artiesten of dj's.

See you soon!

Ontdek de nieuwe website van artiestenbureau Hofnar. Nog meer service, artiesten en dj's voor je huwelijk of bedrijfsfeest. Met online booking.