Technische ondersteuning op maat

Ook achter de schermen is Hofnar de partner-in-crime waar je kan op rekenen. We zorgen voor ondersteuning van klank, licht en podium. Want elk huwelijk, verjaardag, privéfeest of bedrijfsevenement verdient entertainment van de bovenste plank met een technische uitvoering van hoog niveau.

Geniet met volle teugen van je feest. De praktische kant met bijhorende zorgen laat je met een gerust hart over aan onze ervaren technici.

Foto

Elk huwelijk, verjaardag, privéfeest of bedrijfsevenement verdient entertainment van de bovenste plank met een technische uitvoering van hoog niveau. Van discobar tot stroomvoorziening.

Technische ondersteuning op maat

Zuivere klank, sfeervolle verlichting, betrouwbare stroomvoorzieningen en podia of dansvloeren op maat: bij een feest of event komt heel wat kijken. Dankzij onze ervaren technici slaap je op beide oren. Ook voor de praktische kant van je huwelijk, feest of bedrijfsevent. Met professioneel materiaal zorgt Hofnar voor de juiste ondersteuning van elk evenement.

De technische support van Hofnar biedt mogelijkheden voor elk type feest. Van om het even welke omvang. Bovendien houden we niet enkel het technische luik onder controle, maar ook je budget. Service op maat, heet dat.

Foto

Discobar of klank en licht voor je trouwfeest, bedrijfsfeest of event? Met Hofnar nemen je zorgen en de technische ondersteuning voor onze rekening. Binnen budget!

Technische ondersteuning op maat

Hofnar zorgt voor power op je event. Onze ervaren technici rollen met kennis van zaken de figuurlijke rode loper en verlengkabels uit voor een maximale beleving.

Met professioneel materiaal voorzien we elk feest van techniek. Een frisse sound, sfeerlicht, spectaculaire effecten op de dansvloer, podium, stroomvoorziening of discobar. Onze vakmannen hebben oog voor detail en budget.

Foto

Techniek, klank en licht voor trouwfeest, event of bedrijfsfeest: Hofnar houdt rekening met sfeer en budget.